Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати переплутали Раду із дитсадком, тому часто голосують «по приколу»

Народні депутати України розповідають, що іноді заради сміху голосують один замість одного. Про це сьогодні, 4 січня, повідомила газета «Сегодня».

«Сьогодні такого немає, а при Тимошенко часто бувало: вона подасть який-небудь законопроект у Верховну Раду, усі соратники – «за», один Москаль проти. А я просто картку в залі залишив, а сам вийшов в кулуари або на вулицю. А хтось вирішив пожартувати. Ну і починаються розборки. А жартівники ходять, ржуть», - розповів газеті «Сегодня» нардеп Геннадій Москаль.

«Бувало, що ми ніхто не голосуємо, а за Жванію кнопку натиснемо. Але такі жарти можна собі дозволити, коли розглядаються які-небудь законопроекти по захисту тварин, наприклад. Пам'ятаєте, був законопроект якийсь про кажанів? Так ми за усіх своїх ворогів натиснули кнопки! Але Конституція - справа неабияка : тут кожен свою картку як зіницю ока береже», - розповів нардеп.

До речі, депутати зазвичай не зберігають картки при собі.

«Зазвичай у фракції є людина - не з керівництва, яка за них відповідає. Увечері збирає і здає їх в Секретаріат Ради, уранці отримує на руки і роздає колегам. Але якщо хтось хоче - може і не віддавати нікому, а носити з собою», - розповів виданню один із нардепів.

Нагадаємо, що 1 лютого депутати, у тому числі й з опозиційних партій, 310 голосами внесли зміни до Конституції, якими чергові парламентські вибори призначені на осінь 2012 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ