Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати погодили оплату праці Колодія: оклад, доплати, надбавки, щомісячні премії та матеріальна допомога

Сьогодні, 20 січня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за встановлення оплати праці голові Львівської облради Петру Колодію на 2015 рік. «За» таке рішення проголосувало 82 депутати.

Відповідно до ухвали, депутати встановили голові ЛОР посадовий оклад згідно із штатним розписом, доплату за ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавка за особливий характер роботи та інтенсивність праці в розмірі 50% посадового окладу з урахування доплати за ранг, надбавку за вислугу років у розмірі 20% посадового окладу з урахуванням доплат за ранг.

Окрім того, голову львівської облради щомісячно преміюватимуть в розмірі 60% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

Також Колодію щорічно виплачуватимуть матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення в розмірі середньомісячної зарплати.

Додамо, що в проекті ухвали нема жодної конкретної цифри, яка б вказувала на розмір фактичної заробітної плати голови Львівської обласної ради.

Додамо, що оклад становить 5 644 грн і залишився на рівні минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ