Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Портнова збунтувалися

Депутат від БЮТ Володимир Пилипенко вважає аморальним перебування його колеги Сергія Соболєва на посаді прем'єра опозиційного уряду. Про це йдеться у заяві прес-служби Пилипенка.

"Пилипенко вважає, що Соболєву слід було здати депутатський мандат ще до президентських виборів, одразу після відставки Віктора Пинзеника з уряду Юлії Тимошенко", - сказано у ній.

Пилипенко зазначив, що Соболєв обирався до парламенту від ПРП, лідер якої Віктор Пинзеник "вирішив, що робота в уряді Тимошенко є неприйнятною для нього через непрофесійний держбюджет на 2009 рік".

"Пинзеник демонстративно пішов у відставку. Враховуючи таку позицію свого партійного лідера, Соболєв повинен був взяти її за приклад і піти за Пинзеником ще у лютому минулого року", - сказав він.

Депутат Пилипенко належить до так званої "групи Портнова" у БЮТ. До неї також входять депутати Святослав Олійник і Валерій Писаренко.

Як відомо, нещодавно Портнов склав з себе депутатські повноваження і перейшов на роботу у Секретаріат Президента.

В інтерв’ю УП він також заявив, що близькі до нього депутати - Олійник, Пилипенко і Писаренко - "ще задовго до президентських виборів зробили для себе висновок, що це їхнє останнє політичне життя в БЮТ".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ