Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати повинні працювати на інтереси виборців, а не партій — Михайло Вовк

«Я підтримую здорове об’єднання однодумців, яким є «Нова Галичина», — прокоментував «Гал-info» депутат ЛОР Михайло Вовк інформацію про своє бажання долучитися до міжфракційного об’єднання.
«Це питання я буду обговорювати на проводі партії в понеділок і тоді буду приймати рішення. Я вважаю, що обговорення проектів рішень обласної ради членами міжфракційного об’єднання, які мають свою думку, ніким не заборонено. Я завжди виступав прихильником чогось нового, адже воно завжди прогресує і має успіх», — сказав він.
«Хочу ще раз наголосити: офіційної заяви наразі немає, ми просто висловили своє бажання, свою пропозицію, проте вона ще не обговорювалася на проводі партії. Я сказав свою думку і вважаю, що це правильно. А моя позиція базується на реформі органів місцевого самоврядування, яка була запроваджена. «Нова Галичина» переконана, що депутати до сільських, районних, та зрештою й до облради повинні обиратися за мажоритарною системою. Тому і я виступаю прихильником «Нової Галичини», адже саме тоді депутати доказуватимуть, що вони працюють на інтереси виборців, а не виконують замовлення політичної партії», — сказав він.
Нагадаємо, сьогодні, 16 листопада, відбулося засідання міжфракційного об’єднання „Нашої України”, УНП, КУН та партії „Пора”. Під час засідання депутати Львівської обласної ради Михайло Вовк та Микола Пшевлоцький заявили про своє бажання вступити у міжфракційну групу „Нова Галичина”.
Нагадаємо, на сесії ЛОР 30 жовтня було оголошено про створення нового міжфракційного об’єднання «Нова Галичина». У нову міжфракційну депутатську групу входять такі депутати ЛОР: Олег Немчінов, Андрій Рожнятовський, Тарас Батенко, Емілія Подляшецька, Юрій Візняк, Тарас Керницький, Василь Пазиняк, Олег Паска і Михайло Хвойницький. На наступний сесійний день у міжфракційне об’єднання також увійшли Дем’ян Малярчук та Олег Макар.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ