Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Радехівської місьради бойкотували перше рішення новообраного голови міста, а мешканці Радехова їх це за засвистали

Депутати Радехівської міської ради бойкотували перше ж рішення новообраного голови міста, а мешканці Радехова їх це за засвистали, — повідомили «Гал-info» в управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА.
Як повідомляє управління внутрішньої політики ЛОДА, 11 квітня у Радехові відбулося відкрите пленарне засідання новообраних депутатів міської ради. Перед початком засідання голова міської ТВК урочисто оголосила новообраного міського голову Радехова В.Кутенського і депутатів Радехівської міської ради.
Новообраний голова міста запропонував депутатам міськради провести відкриті вибори секретаря ради. Однак більшістю голосів депутати вирішили провести таємне голосування з цього приводу. У відповідь на таке рішення присутні в залі мешканці міста кричали “Ганьба!”. В результаті таємного голосування проти запропонованої міським головою кандидатури на посаду секретаря міської ради проголосувало 17 депутатів із 30. На відкритому пленарному засіданні були присутніми понад 300 осіб.
Як повідомляє управління внутрішньої політики облдержадміністрації, на думку окремих депутатів, перше ж засідання Радехівської міської ради висвітлило допущені законодавчі помилки при обранні міського голови і депутатів міської ради. Як переконані радехівські депутати, якщо депутати обираються за партійними списками, то і міський голова, як і голова районної ради, повинен обиратися більшістю депутатських голосів ради, а не більшістю виборців міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ