Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Депутати радять Садовому не викидати гроші на газ, а поставити пластикові вікна у школах

Перекроїти міський бюджет Львова таким чином, аби гроші з нього пішли не на покриття видатків на неефективне газопостачання, а на заходи енергозбереження пропонують міські уенпісти. Про це повідомив голова фракції УНП Юрій Кужелюк під час сьогоднішньої прес-конференції у Львові.
 „Основним пріоритетом у бюджеті повинна стати програма енергозбереження, – каже Кужелюк. – В час коли наші північні сусіди постійно збільшують ціну на газ, нам не можна викидати теплоенергію у небо”.
На думку депутата, раціональніше закласти бюджетні кошти на заміну вікон у всіх школах Львова, а не займатися постійним перекладанням труб. „Ми пропонуємо закласти 25 мільйонів гривень на заміну вікон у 2008 році, і ще 25 на заміну вікон у 2009 році”, – каже Кужелюк, зауважуючи що повну заміну вікон у школах можна здійснити протягом двох років, а опісля цього взятися за об’єкти охорони здоров’я.
На користь цієї програми депутат наводить аргумент, що після закладення цих коштів у бюджет, держава додасть ще втричі більшу суму субвенцій на енергозбереження.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ