Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати таки почують звіт Дирекції з організації святкувань 750-річчя Львова у розділі… „Різне”

Депутати Львівської міськради таки почують звіт керівництва ГО „Дирекція з організації святкування 750-річчя Львова”. Щоправда, його поставили у порядку денному в розділ „Різне”. Як пояснив міський голова Андрій Садовий, депутати не мають права вимагати від Дирекції звіту, оскільки це громадська організація і вона відпрацьовувала спонсорські кошти, однак голова міста зацікавлений, щоб була всебічна інформація про використання коштів.
 Проте, як зазначив Садовий, якщо буде потреба і депутати захочуть, то, цілком можливо, на наступній сесії це питання буде серед основних у порядку денному. За словами Садового, зараз використання коштів на святкування перевіряє податкова, а також освоєння коштів в рамках свята перевіряє ревізія КРУ. Як зазначив Садовий, на організацію святкування 750-річчя Львова було витрачено 32 000 гривень з бюджету, а також виділено кошти на виготовлення 5 000 ювілейних монет.
 Нагадаємо, напередодні як міський голова, так і керівництво Дирекції неодноразово заявляли, що на проведення свята Львівська міська рада не виділила жодної копійки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ