Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Депутати Тимошенко вимагають, щоб було оголошено перерву, бо не кожен може витерпіти

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин продовжує проводити позачергове засідання парламенту. Депутати голосують за поправки до закону про вибори Президента, як правило, від депутатів БЮТу та «Нашої України». Поправки не проходять. При цьому депутати від БЮТ та «Нашої України» щораз наголошують, що розгляд законопроекту є неконституційним, а також вимагають, щоб було оголошено перерву, покликаючись на Кодекс законів про працю.

 

Депутати від Партії регіонів продовжують блокувати трибуну і президію ВР.

Нагадаємо, що на сьогоднішньому засіданні розглядається в другому читанні проект закону №6004 "Про внесення змін до закону України "Про вибори Президента України" (щодо організації роботи виборчих комісій)". Законопроектом пропонує виключити з тексту закону норму, якою встановлюється повноважність засідань виборчих комісій за умови участі в засіданні не менше як двох третин від її складу. Тобто, пропонується виборчим комісіям дозволити приймати рішення за відсутності кворуму.

Як повідомив В.Литвин, таблиця з поправками до законопроекту була роздана депутатам.

У той же час, як заявив заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Кожем'якин, профільний "комітет не збирався, немає пропозицій від народних депутатів", що є порушенням підготовки законопроекту до другого читання.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ