Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати від фракції БЮТ та ВО «Свобода» визнали звіт Петра Олійника незадовільним

Виступаючи на сесії обласної ради, голова депутатської фракції від БЮТ Ігор Держко визнав звіт голови ЛОДА Петра Олійника незадовільним. У своєму виступі він відзначив, що звіт Петра Олійника зроблений тенденційно, з метою краще змалювати картину в області, ніж є насправді. Зокрема, Ігор Держко визнав незадовільною роботу голови ОДА у сфері інвестицій, кадровій політиці, зростанні рівня ВВП, роботі з митницями. «Сьогодні ми програємо не тільки сусіднім областям, а й найбільш депресивним у всій країні», - зазначив бютівець. Вину за такий стан справ Ігор Держко повністю поклав на Петра Олійника, відмовившись приймати його звіт.
 Солідарним із Ігорем Держком був і Олег Тягнибок, голова фракції ВО «Свобода». У своєму виступі Олег Тягнибок зазначив, що у звіті голови облдержадміністрації відсутня інформація про ситуацію у ПЕК та торгівлі, нічого не сказано про тарифну ситуацію та загальний обсяг робіт у будівництві, погано висвітлена екологічна тематика та ринок праці. «Цей звіт складено в кращих традиціях совєтського окозамилювання”, - резюмував Олег Тягнибок. Роботу Петра Олійника на посаді голови ЛОДА він визнав незадовільною.  
Нагадаємо, сьогодні, 19 вересня, голова Львівської ОДА Петро Олійник прозвітував перед депутатами Львівської обласної ради про підсумки соціально-економічного розвитку Львівщини та виконання бюджету за 2005-й та перше півріччя 2006 року.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ