Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Депутати Винник стали горою за мером Гудзяком, арештованим за підозрою у хабарництві

Робота виконавчих органів Винниківської міської ради заблокована, а арешт міського голови Теодора Гудзяка, – це «політичне замовлення». Такі заяви було озвучено сьогодні, 17 лютого, під час 52-ої позачергової сесії Винниківської міської ради.

 

Депутати Винниківської міської ради Богдан Бень та Михайло Герман заявили про те, що, мовляв, міського голову Теодора Гуздзяка заарештували безпідставно. За словами Богдана Беня, спочатку в ресторані «Гетьман» заарештували людину на прізвище Ч. та фахівця з нерухомості Любомира Леськіва під час отримання останнім завдатку за земельну ділянку. А згодом арештували і самого Гудзяка, який кілька годин перед тим сконтактував цих двох осіб. За словами Беня, правоохоронці  вилучили деякі документи, зокрема, журнал реєстрації рішень виконкому та міської ради. Відтак, робота виконавчого органу заблокована, адже не відомо, який номер присвоювати рішенням, що будуть прийняті, поки вилучений журнал.

 

Його підтримав і депутат Олег Калитовський,  який заявив, що опечатано кабінет міського голови, відтак, неможливо провести засідання виконавчого комітету.

 

За результатами сесії було прийнято рішення звернутися через муніципальну газету «Винниківський вісник» до мешканців міста і повідомити, що арешт міського голови є політичною провокацією. Також депутати ухвалили звернутися до правоохоронних органів з проханням розблокувати роботу ради, надавши доступ до кабінетів міського голови та секретаря ради, повернути журнал реєстрації.

 

Нагадаємо, ввечері, 10 лютого, міський голова Виник Теодор Гудзяк був затриманий правоохоронцями за підозрою в отриманні хабара. 11 лютого прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу. 13 лютого Шевченківський районний суд ухвалив рішення про взяття Гудзяка під варту терміном на 10 днів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ