Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати Винниківської міської ради подали звернення щодо незаконних дій міського голови прокурору Личаківського району Львова

Сьогодні депутати Винниківської міської ради підписали звернення до прокурора Личаківського району Львова Володимира Василика. На думку депутатської більшості, міський голова Винник протягом тривалого часу грубо порушує права депутатів ВМР, яке їм гарантовано законодавством. Підставою для звернення стала відмова Гудзяка проводити чергове засідання сесії 18 жовтня. Голови фракцій „Наша Україна”, БЮТу, УНП, СПУ, кажуть, що міський голова в черговий раз грубо порушив права депутатів.
Крім того, Теодор Гудзяк намагався погрозами змусити депутатів відмовитися від проведення чергової сесії, про що він сказав на початку сесії 18 жовтня. Депутати все-таки провели сесію, на якій головувала секретар Винниківської міської ради Олександра Яросевич. Після того Гудзяк написав догану секретарю міськради і прийняв рішення про її притягнення до дисциплінарної відповідальності, що, за словами депутатів-юристів, взагалі суперечить діючому законодавству.
У випадку неналежного реагування на ці факти, а також на низку інших порушень на наступній сесії Винниківської міської ради депутати ініціюватимуть визнання недовіри міському голові Винник, а відтак його відставку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ