Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати вже отримали висновки робочої групи з питань приватизації газети „Ратуша” — Квурт

Депутати вже отримали висновки робочої групи з питань приватизації газети „Ратуша” — повідомив „Гал-info” секретар Львівської міської ради Володимир Квурт. За його словами, кілька хвилин тому закінчилося засідання голів фракцій, на якому депутатам роздали висновки робочої групи, а також проект ухвали про приватизацію газети „Ратуша”. На колегії, яка відбуватиметься сьогодні, 13 грудня ввечері, депутати мають вирішити, чи виносити це питання на завтрашню сесію.
Нагадаємо, що голова фракції УНП у Львівській міській раді Юрій Кужелюк сьогодні заявив „Гал-info”, що висновків робочої групи з питань приватизації „Ратуші” депутатам не дали.
„Я не думаю, що ми пізно роздали депутатам висновки робочої групи — в переддень сесії. Просто готувався проект ухвали з цього питання, і ми всю інформацію надали пакетом. Зрештою, проблема роздержавлення газети „Ратуша” є зовсім не нова, вона мусолиться вже більше семи місяців. Отож, думаю, що кожна з фракцій вже має свою позицію з цього питання”, — переконаний Володимир Квурт.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ