Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати запропонували до Дня знань виплатити багатодітним родинам по 750 гривень на кожну дитину

Працюючи над формуванням бюджету міста на наступний рік, постійна депутатська комісія медицини, освіти, науки і соціального захисту внесла пропозиції закласти кошти на одноразову матеріальну допомогу багатодітним сім’ям до Дня знань.
«Розуміючи потребу у матеріальній підтримці багатодітних сімей, наша комісія внесла пропозиції ввести обов’язкову одноразову виплату багатодітним сім’ям до Дня знань, яке традиційно святкують 1-го вересня», - повідомив у коментарі прес-службі Львівської міської ради голова комісії Володимир Оверко,
Відтак, комісія медицини, освіти, науки і соціального захисту запропонувала надавати матеріальну допомогу у розмірі 750 грн. на кожного учня багатодітним сім’ям, діти яких навчаються у школах. За словами Володимира Оверка, така сума допоможе багатодітним батькам  відповідно підготувати своїх дітей до школи, придбати необхідне шкільне приладдя, спортивні костюми тощо.
Разом з тим, комісія медицини, освіти, науки і соціального захисту пропонує диференціювати видатки з бюджету наступного року на багатодітні родини. Адже ті сім’ї, які мають вісім дітей, та ті сім’ї, які мають троє – четверо дітей, отримують одну і ту саму матеріальну допомогу у розмірі 150 грн. щомісяця. Натомість члени комісії пропонують збільшити соціальні виплати тим родинам, які мають більш ніж четверо дітей, від 150 до 200 грн. Наразі пропозиції комісії освіти, науки і соціально захисту опрацьовує управління соціального захисту міської ради, аби закласти відповідні статті видатків у бюджет на наступний рік.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ