Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати звільнили Іваніва з посади директора «Львівтеплоенерго»

Депутати Львівської міської ради проголосували за припинення діяльності комісії, яка вивчала ситуацію на «Львівтеплоенерго». Також було розглянуто питання про доцільність перебування на займаній посаді його директора Ігоря Іваніва. За його звільнення проголосували 46 депутатів, – повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

 

Водночас голова комісії з питань депутатської діяльності та законності Ігор Микитин зауважив, що рішення було прийнято з порушенням регламенту, оскільки депутатам не дали можливості поставити запитання. Засідання сесії перервали на кілька хвилин. Після перерви міський голова Андрій Садовий вибачився перед депутатом Юрієм Кужелюком за те, що не помітив, як той піднімав руку.

 

Сесія продовжила свою роботу. Зараз розглядається питання про передачу КП «Дирекція з будівництва стадіону у м. Львові» у власність держави.

 

Нагадаємо, сьогодні вранці, 25 березня, прес-служба Львівської міської ради повідомила про призначення новим директором «Львівтеплоенерго» Мирона Тереха.

 

Також нагадаємо, що віце-прем’єр з питань Євро-2012 Борис Колесніков заявив про намір держави на 100 % фінансувати будівництво стадіону у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ