Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Депутати-регіонали готові виїхати до Києва на підтримку своєї фракції у Верховній Раді

Депутати-регіонали готові виїхати до Києва на підтримку своєї фракції у Верховній Раді, — повідомив „Гал-info” народний депутат, голова ЛОО ПР Олексій Радзієвський. За його словами, таке рішення прийняли депутати від ПР на всеукраїнських зборах депутатів всіх рівнів від Партії Регіонів, який цими вихідними відбувся у Дніпропетровську та Житомирі. В Дніпропетровську зібралися депутати від східних, центральних та південних областей України, а у Житомирі — депутати від західних та північних областей. Лідер партії Регіонів Віктор Янукович побував на зборах у Дніпропетровську.

Щоправда, форсувати події ПР, як наголосив Олексій Радзієвський, не хоче і поки що фракція партії у Верховні Раді не закликатиме своїх депутатів на місцях їхати у Київ їй на допомогу.
„Ми зберігаємо надію на конструктивну дискусію з помаранчевими силами на круглому столі, якщо такий відбудеться. Якщо ж діалогу не вийде, ми не скликатимемо другий майдан, а зробимо все для розпуску парламенту”, — пояснив Олексій Радзієвський.
Нагадаємо, сьогодні, 3 липня у Верховній Раді мав відбутися круглий стіл щодо розблокування роботи найвищого законодавчого органу України, однак Партія Регіонів на нього не пішла.
Окрім цього Олексій Радзієвський зазначив, що депутати-регіонали не отримали привітання з нагоди свого зібрання від ГП „Пора”, проте, як запевнив Олексій Радзієвський, ПР готова „вести конструктивні переговори з усіма без виключення політичними партіями, які представлені в органах влади, для об’єднання України навколо Конституції”.
„Я не знаю, чим вони можуть нам допомогти і що порадити, але в разі виникнення якихось контактів, можливо ми і співпрацюватимемо”, — зазначив Олексій Радзієвський.
Нагадаємо, депутати всіх рівнів від ГП „Пора” на своєму Всеукраїнському з’їзді, який 1-2 липня відбувся в смт. Рудно, привітали Партію Регіонів з їхніми зборами та запропонували допомогти порадами та ідеями.                                                                                                                

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ