Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Державна авіаційна адміністрація проти передачі аеропорту „Львів” у комунальну власність

Державна авіаційна адміністрація проти того, аби аеропорт „Львів” передали у комунальну власність. Про це під час розгляду регіональної програми підготовки до проведення фінальної частини Євро-2012 заявив заступник голови Державіадміністрації Анатолій Колісник. „Аналіз роботи комунальних аеропортів засвідчив, що вони не завжди ефективно працюють. Держава також мало змінила аеропорти. До того ж, місцева влада часто порушує авіаційне законодавство”, -- каже він.
 За словами Колісника, центральна влада бере на себе реконструкцію злітної смуги Львівського аеропорту, аби вона змогла приймати більші літаки класу „Боїнг-737” місткістю 240 пасажирів. Відповідний пункт включено до програми реконструкції аеропортів.
Нагадаємо, що указом президента Міжнародний аеропорт „Львів” передано у комунальну власність міста Львова. Як оголосив під час розгляду регіональної програми підготовки до Євро-2012 міський голова Андрій Садовий, формальні процедури передачі аеропорту повинні закінчитися до кінця січня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ