Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Державна екологічна інспекція перевірила ПАТ «Концерн Хлібпром»

Державна екологічна інспекція у Львівській області провела позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства в галузі охорони атмосферного повітря, водних і земельних ресурсів щодо поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами ПАТ «Концерн Хлібпром». Про це повідомили в інспекції.

В результаті перевірки встановлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме: здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами без відповідного дозволу спеціально уповноваженого органу, що є порушенням вимог статтей 10, 11 і 33 Закону України «Про охорону атмосферного повітря».

Відповідно до «Методики розрахунку розмірів відшкодування збитків, які заподіяні державі в результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря» проведено розрахунок збитків, заподіяних державі ПАТ «Концерн Хлібпром», сума яких становить 24, 738 тис. грн.

Матеріали перевірки скеровано у Прокуратуру Львівської області для прийняття рішення в порядку передбаченому ст. 214 КПК України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ