Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Державна служба охорони пам’яток архітектури перегляне проект реставрації площі Ринок

Новопризначений радник міського голови з питань збереження історико-культурної спадщини Львова Андрій Салюк вважає, що головною проблемою безладу на площі Ринок є невчасно і неправильно розроблена проектно-кошторисна документація. Він наполягатиме на тому, щоб проект реставраційних робіт на площі був погоджений у встановленому порядку в державній службі охорони пам’яток архітектури.

На думку Андрія Салюка, такий проект, яким він є тепер, держслужба не погодить. «Укладачі чинного проекту не врахували поради та зауваження, які звучали на громадських слуханнях. Ті ж пропозиції та вимоги будуть поставлені і державною службою. Ми намагатимемось, щоб усе було погоджено. Якщо є неточності, державна служба їх виправить. Мають бути розроблені технологічні рекомендації підготовчих робіт, і лише після цього слід починати роботи», – додав Андрій Салюк.
Ці питання обговорювали сьогодні на нараді в начальника управління з питань житлово-комунального господарства Ігоря Базарника. Для міського голови готують протокол з її результатами.
  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ