Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Державні програми на Львівщині чомусь не працюють – Качмарик

На рівні місцевих бюджетів в Україні розподіляється орієнтовно 94 млрд. грн., а на рівні державного бюджету – 358 мільярдів. Про це розповів 10 січня голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик на робочому засіданні Львівської регіональної Дорадчої Ради при Львівській обласній раді, повідомила прес-служба ЛОР.

«У нашій державі на місцях ділять лише 25 % усіх ресурсів, і казати, що місцеве самоврядування вирішує проблеми фінансування, не можна», – зазначив Ярослав Качмарик.

Також голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради констатував той факт, що на Львівщині державні програми не діють. Для прикладу Ярослав Качмарик поінформував, що з державного бюджету на галузь сільського господарства було виділено 20 млрд. грн. А чи є ті кошти на Львівщині?Ярослав Качмарик наголосив на тому, що Львівська обласна рада вестиме активну роботу, щоб задіювати державні кошти для реалізації програм на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ