Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Державний бюджет на 2009 рік є нереальним і необґрунтованим – ВО «Свобода»

«Ухвалення державного бюджету України на 2009 рік є наслідком політичної кризи в Україні. Його доцільно розглядати не лише як головний фінансовий документ, а й як засіб політичної боротьби провладних партій, яка призводить до зменшення рівня життя українців, економічної кризи та національної безпеки України». З такою заявою під час засідання сесії Львівської облради виступив керівник фракції ВО «Свобода» Олег Панькевич.
У заяві йдеться про те, що державний бюджет України на 2009 рік є нереальним у виконанні і необґрунтованим у використанні, цілком відображає політичну кризу та характеризується зменшенням соціально-економічного захисту українців.
На думку «Свободи», значне використання бюджету 2009 року для соціальних виплат та кінцевого споживання із відповідним зменшенням частки інвестиційних ресурсів негативно вплинуть на технологічний розвиток, виробничий потенціал і конкурентоспроможність економіки України, а зменшення цільового фінансування місцевих бюджетів призведе до проблеми формування їх доходів та продовжить розбалансування бюджетної системи України у цьому році. Водночас масове звільнення працюючих та зменшення заробітної плати відобразиться значним недоотриманням доходів місцевих бюджетів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ