Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Держфінмоніторинг на Львівщині назбирав матеріалів на 1 050 570 000 грн

Тимчасова міжвідомча регіональна комісія Державного комітету фінансового моніторингу набула статусу постійної. Про це «Гал-info» повідомив начальник регіонального відділення Держфінмоніторингу у Львівській області Петро Комар.
За його словами, передумовою для цього стали успіхі регіональної тимчасової комісії – з моменту створення регіонального відділення Держфінмоніторингу у Львівській області 1 січня 2005 року комітетом було передано 27 матеріалів на загальну суму 1 млрд 5 млн 570 тис грн, по яких зараз ведеться досудове слідство, та винесено 10 судових рішень про розкриття банківської таємниці по кримінальних справах, які стосуються оборудків з цінними паперами та банківськими та парабанківськими трансакціями. 
 За словами Комара, рішення було прийнято на звітній нараді регіональної комісії, в якій взяли участь представники державних силових структур, ДПА, ФДМУ, Державної комісії з цінних паперів, митниці, НБУ, судів, Львівської ОДА та Львівської облради.  
Державний комітет фінансового моніторингу є структурним підрозділом фінансової розвідки і займається збором та аналізом інформації про фінансові операції, які потім передає на опрацювання в компетентні органи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ