Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Держказначейство блокує роботу снігоприбиральної техніки у Львові

Державне казначейство блокує роботу снігоприбиральної техніки у Львові. Так, Казначейство продовжує ігнорувати платіжні доручення міської ради і не переказує на рахунок комунального підприємства КАТП-1339 кошти у розмірі 445 тис грн. Ці кошти призначені на закупівлю пального для снігоприбиральної техніки. Зараз КАТП-1339 заборгувало за пальне 200 тис. грн. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Інакше як саботажем це не назвеш. Місто кошти перерахувало, а комунальне підприємство їх не отримало. Виходить, нашими коштами користується зараз хтось інший», - розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець.

У міській раді наголошують, що кошти на рахунок комунального підприємства Казначейство мусить перерахувати вже сьогодні. Адже йдеться про життєдіяльність міста.

Нагадаємо, раніше Казначейство заблокувало 100 млн, які отримані від продажу облігацій і які місто планувало розмістити на депозит. Від таких дій Казначейство місто втрачає щодня близько 70 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ