Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Держко звинувачує Президента в тому що помаранчева коаліція не відбулася

Заступник голови Львівської обласної ради, голова фракції БЮТ у Львівській облраді Ігор Держко не знає, що сказати з приводу учорашніх подій у Верховній Раді: «Що відбулося, те й маємо. Коментарі тут зайві», – сказав він у коментарі «Гал-info».

    Він також додав, що те, що в Києві не вдалося сформувати коаліцію за участю НУ, БЮТ та СПУ, потужний удар по демократичних силах, який потягне розчарування людей та викличе низку запитань, що політичних чільників, зокрема й до Президента України Віктора Ющенка, який, на думку Ігоря Держка, несе персональну відповідальність, оскільки саме він мав би бути диригентом цих політичних процесів.
    Щодо можливої коаліції на обласному рівні, то Ігор Держко  зазначив, що фракція БЮТ у Львівській обласній раді збереться в понеділок, щоб обговорити ситуацію, та визначити подальший формат співпраці з «Нашою Україною». «Я не готовий сказати, чи це буде коаліція, чи угода про співпрацю, але нам все одно потрібно буде разом працювати і в сесійному залі, і під час роботи депутатських комісій», – сказав «Гал-info» Ігор Держко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ