Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Держкомтелерадіо розпочав формувати перелік друкованих ЗМІ, які будуть реформовані на першому етапі

Мін’юст зареєстрував, розроблений Держкомтелерадіо, Порядок формування переліку друкованих засобів масової інформації та редакцій, що підлягають реформуванню на першому етапі, інформує Урядовий портал.

До переліку, який формує Держкомтелерадіо, включатимуться друковані засоби масової інформації та редакції, засновниками або співзасновниками, яких є органи державної влади, інші державні органи та органи місцевого самоврядування. Підставою для включення до Переліку є клопотання такого друкованого засобу масової інформації та редакції, поданого в строк до 01 липня 2016 року. До клопотання має додаватися пакет документів, список яких надано у Порядку.

Відповідно до Порядку Держкомтелерадіо у десятиденний строк з дня отримання клопотання та доданих до нього документів повідомляє друкований засіб масової інформації та редакцію про включення до Переліку або відмову у включенні. Причиною відмови можуть бути відсутність у складі засновників ЗМІ органу державної влади, виявлені невідповідності у клопотанні та (або) у доданих до нього документах тощо.

Усунувши виявлені невідповідності, друкований засіб масової інформації та редакція мають право повторно звернутись до Держкомтелерадіо із відповідним клопотанням.

Після закінчення строку прийому клопотань (01 липня 2016 року) Держкомтелерадіо в порядку, встановленому законодавством, внесе на затвердження Кабінету Міністрів України проект акта про затвердження Переліку.

З повним текстом Порядку формування переліку друкованих ЗМІ та редакцій, що підлягають реформуванню на першому етапі, можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо за посиланням


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ