Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Держпромгірнагляд під час перевірки будівельних об’єктів Львівщини 28 разів призупиняв будівельно-монтажні роботи

Львівською державною інспекцією з охорони праці у будівництві, енергетиці, котлонагляді і підіймальних спорудах було проведено  перевірку низки підприємств, за результатами яких 28 разів призупинялися будівельно-монтажні роботи, притягнуто до адміністративної відповідальності 14 посадових осіб, в тому числі  – 4 керівники.

В результаті перевірки було виявлено низку порушень. Зокрема, на багатьох підприємствах та в організаціях, що виконували роботи на будівельних майданчиках, відсутні дозволи від Держпромгірнагляду на виконання робіт з підвищеною небезпекою, зокрема в ТзОВ “Житлобуд", ПП “Ляхвацький", ПП “Венчак”, ТзОВ “Добробут-Левандівка”, МПВКП “Геолог”, ЗАТ “Карпатський дім”. Також були  відсутні проекти виробництва робіт   в МПВКП “Геолог”, ПП “Ляхвацький”, ПП “Венчак”.
Крім того, виявлено й інші упущення. Так, не всі працівники забезпечуються засобами індивідуального захисту у встановлені терміни, не позначені і огороджені небезпечні зони робіт тощо.
З метою усунення порушень та для покращення ефективності роботи з охорони праці під час перевірки було видано приписи щодо забезпечення об’єктів до початку будівництва огороджуючими пристроями, проведення навчання з питань охорони праці з наступним оформленням відповідних посвідчень, приведення стану обладнання до вимог нормативних актів з питань безпеки виробництва.
Про це “Гал-info” повідомила прес-служба територіального управління Держпромгірнагляду по Львівській області

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ