Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Держприкордонслужба України здійснює контроль вздовж лінії бойових зіткнень (ВІДЕО)

Держприкордонслужба України здійснює контроль у смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень. Повідомлення прес-служби ДПСУ.

На виконання Мирного плану Президента України Державна прикордонна служба здійснює заходи щодо облаштування смуги безпеки вздовж лінії бойових зіткнень в межах Донецької та Луганської областей, а також проведення режимних заходів у контрольованих підрозділами АТО районах.

Зокрема, на основних автомобільних шляхах облаштовуються контрольні пункти в’їзду/виїзду, на яких здійснюється перевірка паспортних документів та огляд транспортних засобів. На ділянках між такими пунктами контролю прикордонні наряди здійснюють патрулювання з метою виявлення розвідувально-диверсійних груп. Також прикордонниками налагоджена гнучка взаємодія із підрозділами ЗС України та правоохоронними органами.

Заходи, що вживаються Держприкордонслужбою, є тимчасовими та вимушеними і мають за мету убезпечити громадян України, що проживають на територіях прилеглих до зони конфлікту від дій незаконних збройних формувань та іншої протиправної діяльності. 



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ