Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Держспоживстандарт „набиває гулі” на управлінню Сендака

Держспоживстандарт змушений „набивати гулі”, почавши виконання постанови Кабміну з Львівської області.
Таку думку висловив голова Держспоживстандарту України Олександр Шнипко під час сьогоднішнього брифінгу з журналістами у Львові.
За словами Шнипка, у Львівській області виконується постанова Кабміну за номером 179 постанова Кабміну від 2005 року про реформування управління захисту справ споживачів. „Ця постанова не виконувалась, а для Львівської області ми почали її виконання, набиваючи гулі на цій справі, – сказав Шнипко. – На сьогодні є управління, але нема головного управління. Має бути повністю уніфікована робота структури управління”.
За словами Шнипка, на протест прокуратури проти незаконного звільнення колишнього начальника Павла Сосновського, Держспоживстандарт дав свою відповідь. „Ми дали свою відповідь і зараз ситуація знаходиться в замороженому стані, – каже Шнипко. – Експерти відпрацьовують ситуацію, вона розглядається в судах”.
Відповідаючи, чому питання не знайшло свого вирішення в Держспоживстандарті, Шнипко резюмував: „Ви розумієте, коли уряд приймає рішення, то підлеглі структури зобов’язані його виконувати”.
Нагадаємо, під час першої прес-конференції на посаді начальника управління у справах захисту справ споживачів, Михайло Сендак переконував журналістів, що його призначив на цю посаду Олександр Шнипко, натомість, за непідтвердженою інформацією, Сендак був призначений за допомогою Партії регіонів, зокрема особисто Віктора Януковича. Варто нагадати, що під час останнього візиту Віктора Януковича на Львівщину, Михайло Сендак особисто зустрічав Прем’єра в Олеському замку „з обіймами і поцілунками”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ