Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Десятеро студентів українських ВНЗ стали переможцями конкурсу студентських наукових робіт компанії «Київстар»

7 листопада відбулось офіційне нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, який компанія «Київстар» провела в рамках соціальної ініціативи «Для людей, для країни!». Як повідомив «Гал-info» менеджер зв‘язків з громадськості відділення компанії «Київстар» у Львові Віктор Гальчинський, переможців конкурсу особисто привітав президент компанії «Київстар» Ігор Литовченко.
 Конкурс проводився у 9 провідних технічних ВНЗ по всій Україні, які є учасниками соціальної програми компанії «Іменні стипендії від «Київстар», і тривав з 15.09.2007 р. по 31.10.2007 р. перемогу ж здобули студенти Національного університету «Львівська політехніка»: Роман Дідух,  Михайло Козярик, Павло Семенюк, Катерина Сирота. Крім того серед переможців студенти Донецького національного технічного університету Олексій Геращенко та Максим Соловйов, студент Дніпропетровського національного університету Ігор Проць, студенти Харківського національного університету радіоелектроніки Михайло Сіроткін та Яніна Ященко, студентка Севастопольського національного технічного університету Олена Толокнова.
Як каже Гальчинський, експертна комісія у складі 5 фахівців компанії «Київстар» обрала 10 переможців, роботи яких визнані найкращими. Усі переможці конкурсу були запрошені на офіційне нагородження до центрального офісу компанії «Київстар», де президент компанії «Київстар» Ігор Литовченко особисто привітав переможців та вручив кожному диплом та ноутбук.
«Я задоволений тим, що серед сучасних студентів так багато талановитої молоді. Висловлюю подяку всім, хто взяв участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт компанії «Київстар». Молодь повинна завжди йди уперед, ставити перед собою конкретні цілі і досягати їх, тим самим прокладаючи собі шлях у краще майбутнє. Так завжди діяла наша компанія, і саме це дозволило їй стати лідером на українському ринку телекомунікацій. Переможцям конкурсу від щирого серця хочу побажати натхнення і нових звершень, а всьому українському студентству – віри в себе, цілеспрямованості думок і дій та далекосяжних перспектив. Студентство – наше майбутнє, тому «Київстар» і надалі докладатиме максимальних зусиль, аби молоді українці могли реалізувати свій творчий потенціал і стати справжніми професіоналами», -- зазначив на нагородженні Литовченко.
За словами Гальчинського, в цьогорічному конкурсі студентських наукових робіт взяли участь ті, що навчаються за спеціальністю «Телекомунікації», і які надіслали на конкурс близько 100 робіт. Переможцями ж стали ті, хто запропонував найцікавіші та найінноваційніші ідеї для галузі телекомунікації, провели власні дослідження та розробки в рамках обраних тем. Особливою популярністю серед студентства користувалися наступні теми: «Конфіденційність і захист у мережах GSM», «Перспективи розвитку систем мобільного зв’язку», «Стратегія лідера на висококонкурентному ринку – ключові інструменти досягнення успіху». Найбільшу активність під час конкурсу виявили студенти Національного університету «Львівська політехніка» та Харківського національного університету радіоелектроніки. Студенти цих ВНЗ прислали понад 20 робіт.
Нагадаємо, компанія «Київстар» започаткувала програму «Іменні стипендії від «Київстар», якою вже понад чотири роки підтримує обдароване українське студентство. Кожного навчального року 54 студенти з 9 технічних ВНЗ отримують іменні стипендії від компанії «Київстар». У кожному закладі ректорат щороку обирає 6 найкращих студентів, яких рекомендує на отримання стипендії. У процесі відбору студентів враховується успішність з усіх дисциплін, активна участь у житті учбового закладу та наукова діяльність.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ