Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Десятикласниця Наталія Барабаш з Трускавця стала наймолодшим лауреатом премії Кабінету Міністрів

Учениця 10-А класу Трускавецької середньої школи №3 Наталія Барабаш стала лауреатом премії Кабінету Міністрів за внесок молоді у розбудову молодої держави. Вона перемогла у номінації "За творчі досягнення" та стала наймолодшим лауреатом цієї премії – повідомляє «Освітній портал».

Перші вірші та прозові твори Наталія Барабаш написала ще у семирічному віці. Сьогодні її творчий доробок налічує збірку власних поезій та десятки творів, надрукованих на шпальтах періодичних видань.
Наталія Барабаш – одна дитина у своїй сім’ї. Її мама запевняє, що особливих зусиль з боку батьків для розвитку таланту дитини вони не докладали. Обдарованість Наталі частково пояснює дворянським походженням – вони з роду Богоявленських, а також тим, що вчасно зустріла на творчому шляху мудрого наставника.
Нагадаємо, що в 2006 році до Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту були надіслані подання на 194 кандидата від центральних і місцевих органів виконавчої влади, Національної академії наук і Всеукраїнських громадських організацій. Премію одержали 60 найбільш гідних молодих людей України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ