Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Деякі «любі друзі» із оточення Президента України не задоволені форматом коаліції, тому й говорять про нові вибори — Степан Курпіль

Для проведення позачергових парламентських виборів немає жодних підстав. Так вважає народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Степан Курпіль. Про це він розповів у коментарі «Гал-info».
"Мені дуже важко сказати, кому потрібні зараз дострокові парламентські вибори. Напевно, тим політичним силам, які незадоволені результатом БЮТу, який ми отримали на попередніх позачергових виборах, а також тим, хто незадоволений, що Юлія Тимошенко стала прем’єр-міністром України. Це насамперед такі політичні сили як комуністи, соціалісти, Партія регіонів, деякі інші політичні сили. Також незадоволені і деякі «любі друзі», тобто те оточення Президента України, яке сподівалося на інший формат коаліції. Проте розмови про позачергові парламентські вибори насправді дуже дивні, адже підстав для їх проведення насправді немає. Я думаю, що та політична сила, яка найбільше говорить про можливі дострокові вибори, якраз на них і найбільше втратить. Хочу зазначити, що створений демократичний уряд тільки почав працювати і доказувати, що він втілює передвиборчі обіцянки в життя, і ті, хто боїться добрих результатів роботи цього уряду і вважають за краще припинити його роботу, розвалити коаліцію і привести державу до нових виборів. Проте ці політичні сили певною мірою політичні самогубці, адже люди не сприймають нових дострокових виборів, на проведення яких немає жодних підстав. Просто є чиєсь незадоволення і бажання провести ще одні дострокові парламентські вибори. Якщо ж НУНС каже, що він готовий до таких виборів, то Блок Юлії Тимошенко тим більше завжди готовий до таких виборів», — зазначив Курпіль.
Нагадаємо, вчора лідер НУНС В’ячеслав Кириленко зазначив, що його політична сила готова до проведення позачергових парламентських виборів, однак для їх проведення немає вагомих підстав.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ