Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Деякі високі чиновники з Києва знову хочуть балотуватися на посаду міського голови Львова – Садовий

Технічних проблем з будівництвом стадіону до Євро-2012 у Львові нема, є технічні дискусії. все вирішується в робочому порядку. Про це сьогодні, 26 січня, під час брифінгу заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Відтак, міський голова спростував учорашні словам міністра регіонального розвитку та будівництва Василя Куйбіди про те, що УЄФА може не прийняти в експлуатацію львівський стадіон до Євро-2012 через технічні проблеми.

 

«Просто деякі високі київські чиновники хочуть знову балотуватися на посаду міського голови Львова, тому і роблять подібні заяви», – додав мер.

 

Нагадаємо, учора, 25 січня, під час брифінгу у Львові повідомив міністр регіонального розвитку та будівництва України Василь Куйбіда заявив, що УЄФА може не прийняти стадіон у Львові через проблеми із технічною невідповідністю споруди. На Львів очікує багато інспекцій.

 

За його словами, немає жодних підстав говорити про те, що держава буде фінансувати будівництво стадіону. Міська влада обіцяла, що буде будувати стадіон за власні гроші. І тепер Львів немає чого нарікати, чому держава не дає грошей на стадіон.

 

Також Василь Куйбіда розповів, що міська влада Львова відмовилася від пропозицій бельгійських бізнесменів збудувати стадіон за власні гроші. Про це міністру розказали самі бельгійці. Іноземці в обмін на будівництво стадіону за власні кошти хотіли отримати прилеглі до нього земельні ділянки, а через 25 років обіцяли віддати стадіон у комунальну власність. Однак, керівники Львова відмовили.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ