Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дії Садового – це селянський підхід до управління європейським містом – вважають громадські діячі

Учорашня зустріч із міським головою Львова Андрієм Садовим була виставою, де Садовий грав незрозумілу роль – заявили сьогодні, 6 липня, під час прес-конференції громадські діячі Алла Тютюнник, Лариса Заливна, Володимир Бондаренко та Олег Мацех. „Ми говорили різними мовами. Очевидно для цих людей є незрозумілими категорії духовності та культури, адже тут не йдеться про гроші”, – сказала Президент Херсонського обласного фонду здоров’я та милосердя Алла Тютюнник, маючи на увазі Андрія Садового та двох його заступників Миколу Одуху та Андрія Павліва, які були присутні під час зустрічі. „Андрій Садовий заявив, що така корупція, як у Львові, нам і не снилася, а його заступник додав, що якщо дотримуватися закону, то краще взагалі нічого не робити”, – сказала Алла Тютюнник.
За словами керівника секретаріату ГО «Голос громади Києва» Володимира Бондаренка, Андрій Садовий вибачився перед громадськими діячами за всіх львів’ян. «Щоправда, я так і не зрозумів, чому він вибачався за все місто, тоді як вибачитися мав лише Микола Одуха», – додав Володимир Бондаренко. (Нагадаємо, Микола Одуха нещодавно заявив, що судовий позов громадських діячів проти Андрія Садового це політичне замовлення.)
Зрештою, за словами громадських діячів, вони так і не отримали відповіді на запитання, чи планує Андрій Садовий приводити роботи по площі Ринок у законне русло.
«Це типовий совковий підхід, який полягає в тому, що міський голова Львова хоче будь-що освоїти кошти, виділені на святкування 750-річчя міста, тобто вкатати їх у бетон», – сказала голова Луганської правозахисної жіночої організації «Чайка» Лариса Заливна. «Це селянський підхід до управління європейським містом», – додав Володимир Бондаренко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ