Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ділянка, на котрій планують побудувати євростадіон у Львові, належить місту, а не компанії „Зеленбуд” - Садовий

Ділянка на перехресті вул. Стрийської та Кільцевої, на котрій планують побудувати львівський євростадіон, належить управлінню капітального будівництва Львівської міської ради, що підтверджено відповідними документами, а не компанії „Зеленбуд”, яка заявляє про те, що ділянка знаходиться у її власності. Про це сьогодні, 12 листопада, під час брифінгу у Львівській міській раді повідомив міський голова Андрій Садовий.

„Дійсно, є така ситуація в Україні: коли ведуться серйозні будівельні роботи, то завжди знаходиться та чи інша компанія, яка пробує на цьому щось заробити”, - зазначив мер і додав, що керівництво компанії „Зеленбуд” натякало міській раді, що вони готові піти на поступки, але хочуть мати певні приференції. „Проте жодних приференцій ми нікому давати не будемо, тому що згідно з рішенням Президії ВР Української Радянської Соціалістичної Республіки земельна ділянка передана у власність міській раді”, - наголосив він.

Нагадаємо, що днями ВАТ «Зеленбуд» виграв у Вищому Господарському суді справу про вилучення у нього Львівською міською радою ділянки під будівництво стадіону для Євро 2012 на вул. Стрийська-Кільцева розміром 25 гектарів.






Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ