Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ділянка на вулиці Сулими-Спокійній є у комунальній власності і в кінці лютого її буде виставлено на аукціон з оренди – Ігор Гуменчук

Ділянка на вулиці Сулими-Спокійній, яка запропонована міською радою під будівництво готелю, перебуває у комунальній власності. У цьому кореспондента „Гал-info” запевнив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук.
 „Дана земельна ділянка перебувала у фактичному користуванні ВО „Львівхімсільмаш”. Після розпаду Союзу, коли ВО перетворилося на ВАТ „Сільмаш”, вони не оформили документів на приватизацію цієї ділянки, тому вона перейшла у комунальну власність. Більше того, ми маємо рішення Господарського суду, відповідно до якого всі земельні ділянки цього підприємства, на які не було оформлено документів, передаються у комунальні власність”, -- каже він.
За словами Гуменчука, дана земельна ділянка не заходить на територію стадіону, який належить „Сільмашу”. На одному з останніх в 2007 році засідань сесії Львівської міської ради було прийнято ухвалу про винесення її на конкурс з оренди. Призначення  ділянки – будівництво готелю. Площа – 1, 1508 гектарів, стартова ціна продажу права оренди – 12 88 696 гривень. Аукціон, за прогнозами Гуменчука, відбудеться наприкінці лютого.
Нагадаємо, що учора в коментарі одній з агенцій виконувач обов`язків голови правління ВАТ «Львівсільмаш» Петро Онищак заявив, що ділянка належить підприємству і на спроби мерії продати ділянку підприємство відповість акціями протесту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ