Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ділянку автостради Стрий-Броди закінчать цього року

Ділянку автостради Стрий-Броди закінчать цього року. Про це в коментарі «Гал-info» зазначив заступник начальника Служби автомобільних доріг Львівщини Петро Шпятак. За його словами, у цьому році продовжується фінансування ремонту ділянки дороги Стрий-Броди, розпочате минулого року на кредит в 100 млн євро, наданий ЄБРР. «Планувалось, що ця ділянка має бути закінчена до 2008 року, але думаю, що ми її закінчимо ще в цьому році. Після того, як буде закінчена ця ділянка, то ЄБРР виділить кошти на ділянку Броди-Рівне, але ці кошти отримає вже не Львівська область, а Рівненська», – сказав Шпятак.
 Щодо кредиту ЄБРР в сумі 50 млн євро, про виділення якого минулого року домовилися на зустрічі з представниками ЄБРР голова ЛОДА Петро Олійник та міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський на ділянку транспортного коридору № 5 Чоп-Броди та на об’їзні дороги довкола Львова, то, зі слів Шпятака, грошей наразі не було ще виділено.
Нагадаємо, в італійському місті Удино на засіданні ЄБРР за участю голови ЛОДА Петра Олійника та міністра транспорту та зв’язку Миколи Рудьковського було досягнуто домовленості про надання ЄБРР кредиту в розмірі 50 млн євро під гарантії уряду України, які мали б піти на розвиток транспортної інфраструктури Львівської області, зокрема на ділянки транспортного коридору №5 та на окружні дороги Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ