Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ділянки під об’єкти придорожнього сервісу біля ПП «Угринів-Долгобичув» та «Грушів-Будомєж» продадуть з аукціону

«Після підготовки відповідної документації у Сокальському та Яворівському районах відбудуться земельні аукціони з продажу ділянок для розташування об'єктів придорожнього сервісу біля майбутніх пунктів пропуску «Угринів-Долгобичув» та «Грушів-Будомєж». До цих території будуть підведені всі необхідні інженерні мережі», - повідомив після робочої наради заступник голови облдержадміністрації Володимир Губицький. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

За його словами, на цих ділянках розташуються представництва страхових компаній, каси банків, санвузли для подорожуючих, автозаправки та інші сервісні об'єкти. Усі споруди будуть виготовлені із сандвічпанелей блочною системо.

«Проектна документація дороги до МАПП «Угринів-Долбичув» уже розроблена та передана на погодження в Держбудекспертизу. Її загальна довжина становить 4,2 км, - розповів Володимир Губицький. - По під'їзній дорозі до МАПП «Грушів-Будомеж» (довжина - 3 км) уся проектна документація розроблена і затверджена. Керівництво Служби автомобільних доріг у Львівській області запевнило, що при належному фінансуванні обидві магістралі будуть зведені ще до 2012 року».

МАПП «Угринів-Долбичув» та МАПП «Грушів-Будомеж» будуть розташовані на території Польщі. Митний та прикордонний огляд проводитимуть спільно представники відповідних органів двох держав.

На пункті пропуску «Угринів-Долбичув» уже зведені основні споруди, а на «Грушів-Будомеж» будівельники приступили до земляних робіт. Поляки запевняють, що до 2012 року обидва об'єкти будуть працювати.

Львівська облдержадміністрація запропонує включити будівництво доріг до майбутніх пунктів пропуску «Грушів» та «Угринів» в Державну цільову програму з підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ