Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дітей і батьків з багатодітних сімей Львівщини планують оздоровлювати за спеціальною програмою

Сьогодні голова ЛОР Мирослав Сеник провів нараду щодо допомоги багатодітним сім’ям Львівщини Під час наради було обговорено проект Обласної програми відпочинку та оздоровлення дітей та батьків з числа багатодітних сімей (4 і більше дітей). Ця програма буде винесена на затвердження депутатами під час чергової сесії.
„Я задоволений, що нам вдалося напрацювати цю програму і я думаю, що проблем з її прийняттям на сесії не буде”, – розповів Мирослав Сеник.
Метою програми є створення сприятливих умов для якісного відпочинку та оздоровлення дітей і батьків з багатодітних сімей, де виховують чотири і більше дитини. Виконання цієї програми дасть змогу збільшити кількість дітей, охоплених організованими формами відпочинку та оздоровлення, поліпшити і зміцнити стан фізичного та психологічного здоров’я особам з багатодітних сімей, надати дітям та матерям комплекс медичних профілактичних послуг, спрямованих на запобігання захворювань, а також дасть змогу підвищити престиж багатодітної сім’ї.
Видатки, пов’язані з відпочинком та оздоровленням дітей і батьків з багатодітних сімей, здійснюються за рахунок виділених в установленому порядку коштів з відповідних бюджетів, коштів підприємств, установ, організацій, позабюджетних коштів, а також добровільних внесків юридичних і фізичних осіб.
Як зазначив сьогодні під час наради начальник управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрій Корнат, на Львівщині нараховується 7046 сімей, у яких виховують 4 і більше дітей (їх загальна кількість 31 673 дитини).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ