Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти із Донеччини гостювали у краю Франка

На період зимових канікул з 4 до 13 січня Дрогобиччина приймала делегацію в кількості 21 дитини та 8 дорослих з Миронівських загальноосвітніх шкіл № 9, № 10 та школи-інтернату Дебальцівської міської ради Донецької області. Вони проживали у сім’ях сіл Нагуєвичі, Підбуж, Уріж та Сторона, повідомив Освітній портал.

Насиченим і цікавим був кожен день перебування гостей у нашому краю. Для них були проведені краєзнавчі екскурсії по визначних місцях Львова, Дрогобича, Трускавця, Борислава, Східниці. Надовго запам’ятається відвідування літературного музею Івана Франка с. Нагуєвичі, зоопарку смт. Меденичі, церков, історичних місць сіл Сторона, Уріж, Нагуєвичі та смт. Підбуж, цікаві години спілкування із дітьми та педагогами Підбузької, Урізької, Нагуєвицької, Сторонянської, Новокропивницької, Меденицької шкіл.

Незабутніми для дітей залишиться Свята Вечеря та участь у вертепах у селах, де вони проживали.

Також тепло приймали делегацію зі Сходу керівники влади.

Зворушливим стало прощання з гостями на районному святі «Колядує Франковий край», на якому керівники відділу освіти та культури вручили кожній дитині подарунки. Із сльозами радості, вдячності, неспокою та віри у мирне небо від’їхала на делегація на Донеччину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ