Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти із сиротинця побували на екскурсії у Львові

Сьогодні, 31 січня, 29 дітей з будинку-сиротинця с. Старий Милятин катаються на ковзанці, відвідують Будинок льодових фігур, побувають на екскурсії в зоологічному музеї, пообідають та проведуть час із друзями, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Це не перший захід, коли ми допомагаємо цим дітям, з цього будинку. Нещодавно вони відвідали ковзанку в Новояворівську, їм дуже сподобалося і їхнє найбільше бажання було знову відвідати ковзанку. І от завдяки співпраці нашої громадської організації і міськради, нам сьогодні вдалося це втілити», - розповідає Віталій Шніцер, представник ГО «Завжди вірні».

Як зазначає начальник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців, ця акція полягає не лише в забаві для дітей і проведенні ними дозвілля, важливим аспектом також є те, що управління внутрішньої політики буде спільно з ГО «Самопоміч» працювати в напрямі профорієнтації дітей з дитячих будинків та інтернатів.

«Ми, в свою чергу, навіть домовились про те, що цього року дівчина з цього дитячого будинку піде на програму профорієнтації і подивиться професійно-технічні навчальні заклади. І якщо їй щось буде до вподоби, то ми допоможемо потрапити туди на навчання та отримати місце у гуртожитку. На перспективу будемо говорити з нашою «Гільдією рестораторів» про те, щоб таким молодим людям приділяти увагу і брати їх на роботу, для того щоб вони стверджувались в цьому житті, мали можливість орендувати житло або утримувати це житло, якщо воно у них є. І також ми не забуваємо про відпочинок дітей, про їхнє дозвілля, про їхній здоровий спосіб життя», - зазначив начальник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців.

Акція стала можливою завдяки активній співпраці ГО «Завжди вірні», Об’єднання «Самопоміч» та Львівської міської ради. Також посприяла і підтримала захід компанія «Events-L».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ