Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти, що перебувають на обліку у райвідділах у справах неповнолітніх Львова, відпочиватимуть у Карпатах

У Карпатах за програмою “Літня школа здорового способу життя” проводиться таборування дітей, які стоять на обліку у районних відділах у справах неповнолітніх міста Львова, - повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Цей захід – централізований  та профілактичний, мета якого – оздоровлення та змістовне дозвілля дітей незахищених категорій, тих, які обділені увагою як своїх батьків, так, як це не дивно, і шкільних педагогів. Діти будуть жити у наметовому та стаціонарному таборах.
У програмі таборування – організація для цих дітей системи профілактичних заходів. Щоденно їм будуть надаватися знання в галузі безпечної поведінки, а також пояснюватися шкода від суспільно небезпечних узалежнень: наркоманії, токсикоманії, алкоголізму. Дуже важливим для цих дітей є щоденний контакт із їхніми ровесниками, суспільно вмотивованими підлітками. Це – пластуни, гопаківці, учасники туристичного табору “Український альпіністський рух”, які відпочивають поруч. Для дітей табору “Літня школа здорового способу життя” проводяться бесіди та лекції, туристичні та спортивні змагання між ними та представниками таборів інших соціальних груп.
“До участі у цьому таборі запрошуємо фахівців різних галузей: медиків, спортсменів, учителів малювання”, - повідомляють у відділі у справах неповнолітніх Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ