Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти у Львівському центрі творчості мерзнуть через неякісний газ

У Львівському центрі творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» діти мерзнуть, бо будівлю опалюють неякісним газом. Про це Гал-інфо розповіли працівники Центру.

У «Погулянці» стало холодно ще на початку опалювального сезону (жовтень-листопад). Особливо гостро діти й працівники установи почали відчувати брак тепла після святкових канікул. Адже у період від 30 грудня 2011р. до 9 січня 2012р. опалення центру було зведене до мінімуму, а той зовсім вимкнене. Тому зараз, коли діти повернулися з теплих домівок, «Погулянка» зустрічає вихованців холодними майстернями та залами.

«Батареї холодні через неякісний газ, – коментує ситуацію директор центру творчості Олег Кузик. – Така проблема постає перед нами останні декілька років. Раніше за допомогою тої самої кількості кубометрів газу нам вдавалося повністю обігрівати приміщення, тепер – ні. До того ж, зараз усі державні й комунальні установи переведені в режим економії, тобто вночі опалення зменшують на половину».

Також директор наголосив, що навіть належне фінансування тільки частково вирішило б проблему: витрачали б набагато більше коштів, а газ однаково залишається неякісним.

Втім, дітям в «Погулянці» всеодно холодно, тепло лише а працівникам і директору в кабінетах завдяки електронагрівачам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ