Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти учасників АТО отримали кошти, зароблені під час гастролей львівський і польських артистів

Сьогодні, 27 квітня, представники Львівської опери та балету у співпраці з Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді передали дітям із сімей загиблих, безвісті зниклих та поранених учасників АТО кошти, які зібрали завдяки організації низки концертів у Республіці Польща та завдяки підтримці IVA-ART, Polski Imresariat Artystyczny Artos-Groupe, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Тут сьогодні зібрались люди, які мають покликання робити і які роблять. Мені приємно, що є пан Мирон Юсипович. Мені приємно, що є наші львівські артисти. Приємно, що ми об’єднались з нашими польськими колегами. Це хороший приклад для наслідування. Сьогодні така передсвяткова атмосфера, ми очікуємо Пасхи, Воскресіння. В цей час прийнято робити добрі справи. Я хотів би подякувати пану Мирону Юсиповичу, усім людям доброї волі, які долучились до цього великого проекту. Нема меж добра», - зазначив на початку заходу Андрій Садовий, міський голова Львова.

Під час зустрічі колектив театру під керівництвом Мирона Юсиповича передав зібрані благодійні кошти дітям та запрезентував усім запрошеним короткий сюжет про проведені «Вечори класичної опери» в театральних залах Республіки Польща.

«Сам би я цього не зробив. Ми провели понад 90 концертів. Мені приємно вітати артистів, з багатьма я працюю і їздив по Європі – це дуже високого класу артисти. Фактично всі концерти завершувались шаленими оваціями. Це був дійсно хороший рівень і тому нам вдалося досягнути успіху. Приємно вітати тут дітей батьків, які реально стали на захист України», - зазначив Мирон Юсипович.

Загальна сума, яку передали дітям із сімей загиблих, безвісті зниклих та важко поранених учасників АТО, становить 8 тис. 50 євро. Загальна кількість дітей – 110. Із них 49 дітей із сімей загиблих та 2 дитини із сімей безвісти зниклих отримали  по 100 євро. 59 дітей із сімей важко поранених отримали по 50 євро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ