Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Діти учасників АТО вчились виготовляти ялинкові прикраси з деревини

Вчора, 25 листопада, діти, батьки яких є учасниками АТО, взяли участь у творчому майстер-класі з виготовлення ялинкової прикраси з деревини. Захід організувало управління соціального захисту Львівської міської ради, спільно з творчою майстернею «Сверлик» (вул. Коперника, 23), де, власне, й відбувся майстер-клас, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Під час майстер-класу дітки уважно і з цікавістю в спеціально обладнаній майстерні під наглядом консультанта-фахівця власноруч виготовляли ялинкову прикрасу «вогняну мавпочку» з деревини. Адже наступний 2016 рік – це рік вогняної мавпи. Власне, це хороша нагода зробити тематичний подарунок своїм батькам», - розповіла консультант-фахівець творчої майстерні «Сверлик».

Захід організовано в рамках благодійної акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний».

«До нас наближається одне з найулюбленіших свят дітвори – День Святого Миколая. Так, з цієї нагоди організовано майстер-клаc, який охопив творчі вміння, поєднання майстерності ручної праці, концентрацію уваги на деталях та навики художнього розпису. Ми вдячні керівництву творчої майстерні «Сверлик» за прояв соціальної відповідальності та подаровані миті радості нашим діткам», - зазначив в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ