Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Діти загиблих учасників АТО та Небесної Сотні можуть отримати безкоштовну діагностику у медцентрі

Діти загиблих учасників АТО та Небесної Сотні можуть отримати безкоштовну діагностику у медцентрі «Ново». Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської обласної ради.

У Львівській області от уже другий рік поспіль триває спільний проект депутатської  групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» та медичного центру «Ново» під назвою «Любіть жити». В межах цього проекту діти  загиблих учасників  АТО та Героїв Небесної Сотні мають можливість робити безкоштовно діагностику на сучасному обладнанні та отримувати фахову консультацію спеціалістів. 

Для  пацієнтів заклад пропонує такі обстеження: магнітно-резонансному томографію, комп’ютерну томографію; ультразвукову діагностику; ЕХО серця; нейросонографію; консультацію дитячого гінеколога.

Як зазначила координатор депутатської групи, депутат облради Уляна Дорош, Центр надає високоякісні діагностичні послуги на обладнанні останнього покоління, аналогів якому в Західній Україні немає. Діти до 18 років загиблих учасників Євромайдану та учасників АТО можуть зголошуватися та через попередній запис здійснити необхідні обстеження та отримати якісну медичну послугу. 

Вікова категорія – від 1 місяця до 18 років. За медичними показами безкоштовно може бути проведено декілька обстежень для однієї дитини. Всі обстеження здійснюються за попереднім записом.

Адреса: вул. Пилипа Орлика, 4, м. Львів, 79059, Україна Графік роботи: понеділок–п'ятниця: 8:30 - 21:00 субота: 9:00 - 19:00 неділя – вихідний Телефони контакт-центру: +38 (032) 259 0 999 +38 (032) 259 1 777

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ