Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

DJUICE запустив в роботу музичний портал

З 1 листопада розпочав свою роботу музичний портал DJUICE, який стане першим в Україні ресурсом з можливістю завантаження великої кількості ліцензійного контенту найкращої якості. Як повідомила «Гал-info» керівник департаменту з корпоративних зв'язків компанії «Київстар» Жанна Ревнова портал пропонуватиме повні каталоги практично всіх українських виконавців та багато треків зарубіжних зірок. За її словами для того щоб завантажити улюблені пісні достатньо зайти на http://music.djuice.com.ua або wap.music.djuice.com.ua.
«На новому музичному порталі DJUICE кожен знайде розділ, відповідно до своїх вподобань. Для тих, хто любить завантажувати музику на телефон чи комп'ютер - композиції найактуальніших вітчизняних та західних зірок. Для тих, хто хоче бути в курсі всіх музичних подій, на порталі представлені анонси концертних турів та останні музичні новини. Справжні фанати, які слідкують за життям своїх кумирів, знайдуть на порталі ексклюзивні фото та відео за участю селебрітіс. Окрім того, новий музичний портал DJUICE відкриває для всіх діджусівців безліч інших можливостей - дивитись музичні телеканали за допомогою послуги «Мобільне ТБ», писати власні рецензії на альбоми українських та закордонних груп, та, звичайно ж, знайомитись та спілкуватись», -- зазначила вона.
На новому музичному порталі DJUICE буде представлено більш ніж 50.000 фул-треків виконавців різних музичних течій. Вартість завантаженого контенту відраховується безпосередньо з рахунку абонента DJUICE. При використанні WAP-версії порталу діджусівці будуть сплачувати тільки вартість контенту, без оплати GPRS трафіку.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ