Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Для боротьби з грипом Львівщині перерахували 10,5 мільйонів гривень

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила Міністерству фінансів перерахувати кошти на боротьбу з епідемією грипу в усі області України, незалежно від рівня захворюваності. Про це Глава Уряду заявила сьогодні під час селекторної наради з керівниками регіонів з питань запобігання поширенню інфекційних захворювань, – повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

«Міністерство фінансів України має в усі області, незалежно від наявності або ненаявності епідпорогу, перерахувати фінансові ресурси пропорційно до чисельності населення в кожній області», - наголосила Юлія Тимошенко.

 

Прем’єр-міністр зазначила, що Міністерство фінансів також має дати письмове роз’яснення кожній області щодо можливості використання цих коштів на заходи, які необхідні області, місту, району, селу, селищу з подолання і нерозповсюдження захворювань.

 

Юлія Тимошенко зазначила, що Уряд вже перерахував перші фінансові ресурси областям, в яких оголошено епідемічну ситуацію: Вінницькій області – 6,8 млн. грн., Волинській – 4,3 млн., Закарпатській – 5,1 млн., Івано-Франківській – 5,7 млн., Львівській – 10,5 млн., Рівненській – 4,7 млн., Тернопільській – 4,5 млн., Хмельницькій – 5,5 млн., Чернівецькій – 3,7 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ