Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для дітей української діаспори на Форумі видавців зібрали понад 1500 книжок

За чотири дні Форуму видавців у рамках благодійної акції "Подаруй книжку українській школі за кордоном" Львівська обласна рада зібрала понад півтори тисяч книжок. Повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
Таку кількість літератури вдалось зібрати завдяки 300 громадянам благодійникам, видавництвам "Склянка часу", "Брама України", "Смолоскип", "Місіонер", "Педагогічна преса", "Телерадіокурєр", "Наш час", Книжковому клубу сімейного дозвілля. Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник купив на Форумі та подарував благодійній акції твори Юліуша Словацького у перекладі на українську мову та великий кольоровий Атлас України.
Доброчинна акція "Подаруй книжку українській школі за кордоном" триватиме в обласній раді ще до кінця вересня. Взяти участь в акції можуть всі охочі. Приносити книги можна в прес-службу обласної ради за адресою: вул. Винниченка, 18, каб. 342, контактний тел. 298 73 74. Книги можна передавати разом з дарчими написами та побажаннями.
Нагадуємо, що благодійна акція "Подаруй книжку українській школі за кордоном" розпочалась 4 вересня і триватиме до кінця місяця. Причиною її проведення стало прохання численної української діаспори Румунії та Польщі  привезти їм українські книги, особливо для школярів та підлітків. По закінченню акції облрада оприлюднить список усіх благодійників, підрахує результат проведення заходу та власноручно передасть літературу українській діаспорі. Зібрані під час акції книги передадуть школі ім. М. Шашкевича у Перемишлі (Польща) та школі ім. Т. Шевченка у місті Сігет, що в Румунії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ