Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Для голови ЛОДА святкування 750-річчя Львова – напружена праця

Для Петра Олійника святкування 750-річчя Львова – це важка, напружена праця – наголосив львівським журналістам голова Львівської ОДА. Як поділився керівник Львівщини, від ранку він провів приблизно 15 зустрічей, зокрема з послами США, Швеції, Росії, був присутній на підписанні угоди про культурне співробітництво між Львовом і Санкт-Петербургом, а також зустрів президентів України, Литви та Польщі.
Із Валентиною Матвієнко львівська делегація, за словами Петра Олійника, також обговорила питання тендеру ЛАЗу у Санкт-Петербурзі, питання культурного обміну. Крім цього, голова Львівської ОДА зустрівся із послом Азербайджану, з яким обговорив питання диверсифікації енергопостачання, допомогу львів’ян у будівництві залізниці в Азербайджані, а також організацію Форуму бізнесу Азербайджану і Львівської області.
Як наголосив Петро Олійник, на святкування 750-річчя Львова запросила 615 VIP-гостей із США, Канади, Росії, Чехії, Словаччини, Угорщини, Польщі. Як зазначив  Петро Олійник, за проханням БЮТ додатково виділили VIP-місце Юлії Тимошенко, однак вона у Львівську оперу на відкриття не прибула. Щодо участі прем’єра Януковича, то як зазначив Петро Олійник, є практика, що президент і прем’єр не приїжджають разом на такі урочистості.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ