Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Для лікарень Львова закуплять ще 250 кисневих концентраторів та обладнають ще понад 500 кисневих точок

Зараз у міських лікарнях Львова є 290 кисневих концентраторів. Проте до середини грудня закуплять ще 250 таких апаратів, адже вони вкрай необхідні для лікування хворих на коронавірус у важкому стані. Також облаштують ще понад 500 точок доступу до кисню. Зараз їх є 560. Про це інформує прес-служба ЛМР.
Фото ЛМР

«На сьогоднішній ранок 290 кисневих концентраторів маємо в наших лікарнях, і ще 252 — плануємо придбати. Буквально до кінця тижня маємо отримати ще 100 кисневих концентраторів, і до середини грудня — ще 100. Тобто щоденно ця кількість збільшується: ми закуповуємо і отримуємо ці концентратори.

Ще з літа ми працюємо над збільшенням кількості кисневих точок і закупівлею кисневих концентраторів. Станом на сьогодні маємо 563 діючі кисневі точки, і плануємо ще більше 500 до кінця року облаштувати в наших лікарнях", — розповіла Галина Слічна, заступниця міського голови Львова й керівниця міського штабу протидії COVID.

З її слів, кисневі точки облаштовують також і в міській дитячій лікарні на вул. Орлика, а також в пологовому відділенні на Рапопорта.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ