Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для Львівщини розробили проект програми забезпечення висококваліфікованими робітничими кадрами

Днями відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань освіти та науки. На нього були запрошені представники головного управління освіти і науки ЛОДА, головного управління економіки ЛОДА та Інституту регіональних досліджень НАН України.
Інститут регіональних досліджень представив депутатам звіт про роботу, виконану науковцями над проектом програми забезпечення висококваліфікованими робітничими кадрами у Львівській області. Як зазначалося у виступі, Львівщина першою серед областей України підійшла комплексно та із залученням науковців до вирішення цієї проблеми. Депутати високо оцінили цю роботу та підтримали пропозицію заступника начальника головного управління економіки ЛОДА Світлани Пухир про об'єднання цієї програми з концепцією розбудови мережі навчальних закладів з підготовки робітничих кадрів.
Члени комісії заслухали звіт головного управління освіти і науки ЛОДА про використання бюджетних коштів за 9 місяців 2008 р.
Також депутати підтримали низку ініціатив головного управління освіти, зокрема про реорганізацію культурно-просвітницької установи “Львівський обласний Будинок вчителя” у комунальний комплексний позашкільний навчальний заклад “Львівський обласний Будинок вчителя”; про передачу нежитлових управлінь на вул. Козельницькій, 4 у власність НАН України в особі Інституту регіональних досліджень.
Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ